Kinafamiljen!

Kategori: Events

Kapp Ahl

Igår var det en digital shopping event på Kapp Ahl, ärligt talat klarade inte serverna av trycket och det blev segt, sidorna krashade vart 2-3 minut och det tog mig cirka 1h att köpa två saker jag visste jag ville ha. Hos en del kastade dem ut folk från Kapp Ahls hemsida så dem fick börja om från början. Shopping på nätet är kul men inte så kul när serverna inte klarar av den stora mängden shoppingsugna människor :(

Det här fick jag betala 132kr för(ordinarie ca 180kr)

Min stora flicka älskar bilar, jag skojar inte. Hon älskar dem så mycket att hon redan har ca 50 stycken hot wheels bilar i sin samling. Den minsta har ingen passion ännu så hon fick jättesnygga Newbie strumpor i rätt storlek.

Ica Kvantum Blötdjurfestival Malmö

Det är blötdjurfestival på Ica kvantum på Emporia köpcentrum i Malmö. Det betyder snäckor och bläckfisk som det fokuseras på. På tisdag startar försäljningen, provsmakning på torsdag 20 okt och fre 21 okt kl 13-19. På Fredag kommer Fredrik Hagblom att prata och servera smakprover på ostron.

 

Fira med Libero 24 oktober på Havets Hus i Lysekil!

Libero har haft en kampanj för att samla in pengar för att kunna donera och låta Havets hus bygga babybassänger för tre utrotningshotade fiskar från Västerhavet: havskattknaggrocka och småfläckig rödhaj.
 
 
 
Den 24 oktober kan man delta i roliga aktiviteter och träffa den busiga bläckfisken Bella för att fira att man lyckades samla in 500 000kr. 
 
Alla som är medlemmar i Libero får fri entré mellan kl 10-14:00 och detta gäller för två vuxna och två barn. Allt man behöver göra är att uppge sitt medlemsnummer i kassan. Värde 340kr.

Hemköp på Värnhemstorget, Malmö flyttar!

Just det ni såg rätt. Hemköp på Värnhemstorget i Malmö ska flytta in till det köpcentrumet Malmö Plaza(fd Entré).
De flyttar från ena byggnaden till den andra och kommer att ligga granne med Systembolaget inne på Malmö Plaza. Det betyder att de har invigningsfest torsdagen den 24/9 kl 10.00. 
 
De 300 första nya bonuskunder får en goodiebag!
 
Tyvärr kan jag inte få det imed jag är redan bonuskund hos dem.