Kinafamiljen!

Kronprinsen idag

Idag hade Kronprinsen köpcentrum en event där Olof, Anna och Elsa från Frost/Frozen delar ut godis och ballonger. Det var även musikunderhållning, dekorerara din pepparkaka och trolleriföreställning. 

När vi kom dit fastnade barnen i deras lekrum för en kort stund innan jag tog dem till scenen för att lyssna på det sista med Britta och Mälitta som sjöng lite julaktiga sånger och showade loss.

  

Sedan gick jag in till apoteket Kronan och där höll Halley nästan på att välta all det uppdukade provsmakningen med saffranste, pepparkakor och senap. Tur att vi lyckades rädda sakerna och plocka bort ungen innan hon orsakar en katastrof. Jag brukar kalla henne för "Elefantmaffian". Elefant för att hon är ganska klumpig av sig och alltid på och testa på något nytt. Det är fullt fart i hennes lilla kropp. Maffian för att hon är lite hämndlystnare. Varje gång min systerson Theo på 15 månader kommer hit är jag rädd att hon skadar Theo som är lite yngre än henne och mer blygare/mammigare. Vi fick se nästan hela föreställningen med clownen Jumping Joe, han var ganska OK faktisk. 

 

Det låg även lego på en stort matta som barnen kunde leka med. 

 

Vivian fick träffa sin idol, drottning Elsa av Arendelle från filmen Frost/Frozen. När Halley fick syn på prinsessan Anna sprang hon dit det snabbaste hon kunde. Jag som trodde hon var upphetsad att träffa på prinsessan Anna men där fick jag tji.....hon ville ha en ballong och drog en snabbt från Annas hand.

Sista saken som vi gjorde var att dekorera pepparkakor. Jag fick hjälpa dem båda med att klämma ut kristyren.

 

Sedan fick dem åka en tur på en bil innan vi gick hem. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas