Kinafamiljen!

Höstloppis plus Shopping

Idag var det Höstloppis i Malmö Folkets Park. Eftersom jag inte har mått bra tänkte jag inte alls gå imorse men båda flickorna vaknade redan kl 7:00 och ställde till en massa väsen. Jag var redan ute igår på Mobilia köpcentrum, där fick jag psykbryt på äldsta dottern för att hon ville ha en sak i Cartoon Store som jag inte ville köpa. Jag lyckades byta det ut när jag skulle betala men när vi var i Kapp Ahl på deras medlemsdagar fick hon ett gråtattack som varade jättelänge. Så det var bara att knalla tillbaka till Cartoon Store och köpa det. Lägg till att jag hade huvudvärk, trötthet och så skall jag shoppa med en 10 månaders som inte gillar att sitta i vagn och en 3,5 åring som inte riktigt kunde svara på vad hon grät ögonen ur sig. Min syster ska ha 1 månadsfest för sin nyfödda son och det var därför som jag måste ut och shoppa. Jag ville syskonmatcha mina döttrar. På Cartoon Store hittade jag denna snygga tshirt. Dem har rea på all sommarkläder plus servicen är rätt så bra. 

Texten föll jag för, Every girl is a princess :)

 

På Kapp Ahl hade dem medlemsdagar med 25% rabatt och då passade jag på att köpa något ur deras newbie kollektion som var rykande färsk för denna säsong. Jag fick personalen plocka fram rätt storlek från lagret för de hade inte hunnit placera ut det i butiken. Det fanns i mjuk lila, vit och bebisrosa. Jag behövde storlek 74 plus 92.

Jag skall klä dem i den här byxan plus en tröja från Lindex basic kollektionen. Jag vet att det inte är speciellt festligt men jag har en bebis som kryper. Klänningar fastnar när hon rör på sig och den stora är inte vidare förtjust i klänningar heller.

 

På loppisen fick jag tag på Nespresso Le Cube inklusive espressomuggar, fat och skedar för 50kr. Först såg jag inte den eftersom jag var ute efter barnkläder. En utländsk kvinna på ca 40 år frågade om kaffemaskinen och då tog jag en snabbtitt i påsen som hon höll i och frågade efter. Trots upprepade förklaringar på vad kapselmaskin är förstod damen inte riktig. Jag sa inte ett knyst eftersom jag ville ha det själv. Jag stod och väntade. När hon gick ifrån utan att ha köpt den frågade jag om den var kvar och ja den var det. Precis när jag skulle räcka över 50 lappen sa försäljaren att den andre kvinnan hade paxat den. Jag trodde det var kört då men stannade ändå kvar, min 10 månaders började ha sig i vagnen nu. Hon gillade inte alls sitta nerbäddad i åkpåsen och började gnälla och så. Jag fick fixa en flaska ersättning och så ge den stora flickan några saker att knapra på. Under tiden kom kvinnan tillbaka och hon ringde ett samtal men det blev inget köp där. När hon hade gått för andra gången sa jag till försäljaren att jag tar den. Jag visste inte ens att kopparna/faten och skedarna låg däri. Dem skall jag sälja till en vän som samlar på Nespresso saker. Så i princip fick jag en Nespresso kaffemaskin helt gratis. Den skall fungera, det är bara det att jag inte har kollat upp manualen ännu. Fick ett paket gratis Löfbergs kaffekasplar av min vännina Melanie och det var helt perfekt. 

Jag hittade det jag skulle köpa också, en vinterjacka till Halley i storlek 74 för 30kr.

Plus en massa småbilar a la Hot wheels typer till Vivian för 5kr/st.

Jag hade ca 1h 10 min att gå igenom allt och det jag hann jag faktisk.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas