Kinafamiljen!

Davosgröt


Igår gjorde jag Davosgröt(2,5dl yoghurt o 1dl havregryn) blanda o låt stå över natten. På morgonen kan man snooza hur länge som helst, ta ut denna goda blandning o äta frukost på vägen till skola/jobb. Glöm inte lägga toppingen bredvid den i kylskåpet samt en sked. Ja som ni ser så har jag en yoghurt cup från Sagaform. Väldigt praktisk :)

Davosgröten var mycket godare än jag trodde. Kommer att göra det fler gånger :)

Dagens bästa!


Som småbarnsförälder brukar blöjor bli dyra speciellt om man har flera barn. Denna vecka har Ica Maxi denna erbjudande, köp över 200kr och du får 50kr rabatt på två samma märke valfri blöja. Så nu behöver man inte passa på vilken märke som man föredrar. Det gillar jag att de kör en sådan kampanj.

Dagens bästa!

Idag när jag var på min närmaste matbutik hade de bytt leverantör av tårtor och bakelser till Mormors bageri! De höll på och packa upp och jag älskar deras sortiment. De är snyggare gjorda än Europa bageriet som ligger mittemot.  Så jag kunde inte hjälpa än att köpa semlor för 20kr. Jag måste ju skämma bort mig själv, det är jag värd som har tagit varenda nattning/sjukdomsfall o långa helger när maken jobbar.
kaffe o semlor är det bästa!

Dagens gratis

Idag var jag ute på en shoppingrunda som var planerad. Tyvärr kan jag inte göra som min kompis Melanie. Jag var på akuten igår med min äldsta dotter. Hon var lite vild igår, hade hoppat från fönsterkarmen till soffan ett antal gånger. Sista gången snavade hon på gardinen o landade lite fel på sin högra arm på soffan. Hon stukade armbågen kan man säga, inga ben bruten dock säger doktorn att skelettet kan vara lite böjd för deras skelett är mjukare än våra vuxna. Så hon ska vara hemma en vecka så jag får hantera vardagen igen. Så jag får begränsa shoppingrundor till endast en dag i veckan alternativt två gånger per vecka där jag jagar billiga priser/gratissaker. Jag vann Babyringens sista tävling för 2015. 

NUK nappflaskor värde 280kr

Sedan fick jag dessa gratis Nestle muggar o så hämtade jag ut min andra red bull.

Det inslagna paketet innehåller NUK nappflaskorna.

Sedan gick jag in till Lindex då jag älskar deras merinoullkläder till barn, prisvärda, töjbara och så vill jag utnyttja rean. 
Ordinarie pris 199kr, reapris 125kr. Sedan när jag skulle betala sa kassapersonalen 100kr(!). Jag trodde att jag har hört fel men det var rätt. Sedan när jag drog mitt kundklubbskort så hade jag 25kr rabatt så i slutändan betalade jag bara 75kr.

LINDEX har bra kvalitet på sina barnkläder, till och med bättre än HM. 


gastronomen i mig jublar!

Eftersom jag var på Emporia idag gick vi in Ica Kvantum. Det här köpte vi två stycken av: 


Dessutom hade de extrapris på en exotisk frukt: 

jag gillar inte litchi så mycket så det blev inget köp där.

nya muminglas!

Jag var på Max hamburgare idag och tog deras barnmeny. De hade den här fina glaset på Emporia. Nu måste jag äta på Max varje vecka då dem är galet snygga!


Lilla My tipsar!

Jag älskar att shoppa, framförallt älskar jag bra erbjudande. På Lets Deal hittar jag många bra erbjudande. Här kommer mina favoriter:
 
1. Första bra deal
4 nr av amelia + reseplattång, biobiljett, mineralfoundation och borste, Bliss Face Wash och Showergel. Totalt värde731 kr, din deal: 139 kr inkl. frakt
 
Amelia är verkligen en bra tidning för kvinnor, dessutom är den där reseplattång bra att ha. Jag har beställt något liknande och har använt plattången :) Sedan vem säger nej till en biobiljett värd 100kr? Resterande som man får med är bara ett plus.
 
2. Andra bra deal
Grekisk middag! Trerätters för 1, 2 eller 4 personer på Restaurang Akropolis i Malmö city. Ord. pris: från 495 kr, deal: från 199 kr
 
 
Jag älskar grekisk mat, första gången jag blev kär i det var faktisk i Kristianstad. Det var en liten grekisk restaurang som hade grekisk buffé. Där lade dem grunden för min kärlek för grekisk mat. Akropolis har bra mat. Den ligger i Malmö i centrala Malmö. Där åt jag lammkotletter och så tog jag baklava som jag verkligen rekommenderar!
 
3. Tredje bra deal
6 tillfällen Gravidyoga hos Liten och Sund i Malmö
 
Jag provade faktisk gravidyoga en gång och det var verkligen skönt och kul att vara med. Då hade jag inte hittat denna bra dealet. Hade inte mycket pengar att lägga på sådana där men med denna dealen kostar det bara 400kr istället för 800kr. Om jag var gravid nu skulle jag defintivt köpt det och varit med.

Omg! Jag vann en tävling!

Varje gång jag vinner något blir jag alltid glad oavsett vad vinsten var. Jag har inte vunnit något alls på sista tiden...eller jo 10kr på triss
Nyårsdagen skrapade jag fram detta och idag fick reda på detta: jag har vunnit Nuk nappflaskor från Babyringen, min favoritställe att shoppa bebissaker ifrån. 

jippee!!! Dock vill jag gärna ha heltidsjobb också även om det är givande med att vara mamma. Jag känner bara att allt jag pratar om är bebis och bajs. Jag blir knäpp på mig själv, som om jag inte har något att göra förutom det. Det är skönare att ha ett ställe att gå till o skäligt lön så man kan köpa det man behöver. Snart dags att besöka Babyringen i Malmö :)

Få 3 nummer av Allt i Hemmet!

Registrera dig och skriv in de fyra första siffrorna från EAN-koden.
 
Kampanjen gäller från 20150810 till 20160130. Man får 3 nr av Allt i Hemmet för 0kr. Sedan stoppas prenumerationen automatisk och vid det sista nummer kommer man att få en förmånligt erbjudande gällande fortsatt prenumeration.
 
Upp