Kinafamiljen!

Dr Oetker Hawaii pizza

På nyårsdagen är ju det bästa bakismaten pizza. Om man har en bra pizzeria i närheten eller slippa släpa på små ungar är det roligt att gå ut och äta på en pizzeria. men eftersom min närmaste pizzeria gör inte speciellt goda pizza och jag orkar inte gå 10 min längre för en kall pizza föredrar jag nog frysta pizzor. Dem märken jag föredrar är Dr oetker och vissa Grandiosa.Anledningen jag inte gillar min närmaste pizzeria är att man får så varierande kvalitet på ingredienserna, tyvärr har jag råkat ut för ingredienser där de har smakat illa utan att vara dåligt eller förvarad fel utan att det doftar dåligt och gett mig fler diarée än vad jag jag minnas är det nog bättre att föredra frysta pizzor. Idag provade jag Dr oetker Hawaii pizza. Jag älskar skinka och ananas på min pizza. Dock var Dr oetker Hawaii pizza för söt tomatsås. Hade nog föredragit den mindre söt. Ett plus är att botten var jättegod och så skinkan/ananasen/osten. Jag kommer nog inte att köpa den fler gånger då tomatsåsen drog ner på helhetsbetyget.
 
 

Gott nytt år!

Så har dagen kommit, snabbare än vad trodde det skulle vara. Vill önska alla mina läsare ett gott nytt år. Var rädd om er när ni ska se på fyrverkerierna utomhus. Själv ska jag kolla från min inglasade balkong.
Jag o min nyfödda dotter Halley.
Min vilda 2,5 åring Vivian

Reafynd!


Hej kära läsare, har ni hunnit fynda någonting på mellandagsrean? För min del ville jag bara köpa saker jag verkligen behöver och en fleecetröja med dragkedja är något jag behöver. Hade en svart för länge sedan men den försvann/gick sönder för länge sedan. Så igår när vi var på Intersport hittade jag den här McKinley fleecejacka för endast 99kr. Ordinariepris var 249kr så jag sparade mer än hälften på att köpa den nu. Berätta gärna era reafynd.

Få 2 st GRATIS Harlequin Historisk romaner

God jul - du får två e-böcker!

Här kommer en liten julklapp från oss på Harlequin. Vi ger dig två e-böcker med romantisk läsning i historisk miljö. Välj att läsa en eller två - du hämtar böckerna från den här sidan.

Den besvärliga hertiginnan av Christin Merrill
Det här var verkligen ingenting lady Miranda önskat sig - att bli komprometterad och gift på en och samma dag. Det dröjer inte länge förrän hon upptäcker att äktenskapet inte är någon dans på rosor. En förfallen herrgård och en hemlighetsfull make är inte direkt vad hon drömde om som ung flicka. 

Hon kom över havet av Sophia James
Asher Wellingham, hertigen av Carisbrook, är som förtrollad av henne! Av en händelse råkar han på lady Emma Seaton när hon simmar naken. Hennes skönhet bländar honom, men han ser också det djupa ärret på hennes lår – en skada som bara ett svärd kan ha åstadkommit. Vem är denna motsägelsefulla kvinna?

KLICKA HÄR FÖR ATT LADDA NER OCH LÄSA HUR MAN GÖR

Erbjudandet gäller t.o.m. 31/12 2015.

Åh härligt! Det här dök upp i min e-post. Jag älskar Harlequin historiska romaner och har inte haft tid/pengar att köpa nya begagnade. Böckerna är värda ca 69kr/st om man nu ska köpa det i pocketform. Nu är helgen räddad kan man säga.

God Jul!


God Jul på er alla mina kära läsare. Här är en juligt bild tagen på IKEA med min äldsta dotter Vivian.

Frödinge Pecan Pie

Jag har blivit utvald av Smartson att testa FRÖDINGE PECAN PIE
Det var lagom mycket nötter och kolasås. Pajskalet smakade ingenting men i kombinationen med fyllningen gjorde det inte så mycket då det inte blev kaka på kaka, det vill säga sött på sött. På min lilla ICA butik kostar godingen ca 40kr. Helt klart godkänd pris. Så jag rekommenderar pajen till alla som älskar nötter och kolasås.
 
FOTOGRAF: Melanie
 
En kopp kaffe hade inte varit fel för att uppleva smaksensationen mellan varje tugga. Så vad väntar du på? Till affären med dig och leta upp mästerverket! Det ska jag göra iallafall :)
 

Dagens Shopping!

Det är meningen att jag ska sitta hemma men eftersom jag har 3 värdecheckar, 200kr på Coop, 50kr på Engelbrektsboden samt 50kr på Kappahl som går ut på julafton/nyår måste jag hinna lösa in dem mot produkter. Här är vad jag tog:
200kr på Coop, är tvåbarnsmor till två små barn så tvättmedel behövs i stora massor. Ägg är alltid bra att ha samt pålägg. bakpulver så jag kan baka scones till frukost. Resten är för att dekorera en växt och slå in paket.


En dregglis till Halley o nagelfil från Engelbrektsboden. Det kostade exakt 50kr så det blev gratis.


Från Kappahl blev det en Trosa och jag fick bara betala 40kr. Supernöjd med köpet då jag älskar lila.

Dagens gratis!

Idag när jag gick på min lokale Ica butik hittade jag dessa gratis almanacka från dr oetker med fina receptbilder på bakverk. Jag tog självklart en till mig själv då jag älskar bakverk speciellt tårtor.


Gratis frakt i MAM shoppen!

För er som gillar MAM bebissaker till bebisen och vill gärna ha saker från deras kollektion som inte går att köpa i vanliga matbutiker eller på apoteket får ni en kod att handla för som ger gratis frakt i deras Webbshop. Bara ange free-shipping11bS och det gäller endast till 14 Dec.
 
Jag har bland annat fått 20 euros att handla för när Vivi fyllde år. Bland annat fick hon namnappar till förskolan.

Elodie Details tips!

Eftersom jag älskar Elodie Details som gör jättefina lyxiga saker till barn vill jag gärna tipsa om Elodie Details Rea.
 
Campadre(Värvningslänk) kan man ange koden SRE12150 för att få 150kr i rabatt. Här är vad som erbjuds, först till kvarn!
 
 
Om man vill ha något annat från deras kollektion har Lekmer 20-40%rabatt på ED saker. Klicka här
Jag har dessa i min ägo: 
 
 
 
ED Retro revolution regnskydd
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 ED Rockabilly Dot haklapp
 
ED Retro Revolution haklapp
 
ED Cotton Candy åkpåse.
 
 
Jag vill jättegärna ha ED Dusty green åkpåse x 2
 
Snälla rara tomten, jag önskar mig dessa till jul ;)
 
 

Hej Världen! Bye Bye världen

Den 30 nov kom vår efterlängtade dotter efter ca 2h värkarbete och krystandet. Trodde inte den andra förlossningen skulle gå snabbare än det första som varade i ca 5h inklusive värkarbete. Jag hade ingen aning att jag skulle föda när jag väl åkte in på rutinkontroll strax innan lunch. Allt jag visste är jag skulle föda den dagen men trodde inte det skulle ske så snart och så snabbt. Under rutinkontrollen fick jag oregelbundna värkar och min barnmorska ville inte släppa hem mig utan att någon på förlossningen fick undersöka mig och ge ett andra omdöme. Väl där kom jag inte ut för att äta lunch ens, utan födde kl 13:15. Min man som inte var med mig kom 13:25 eftersom taxin var försenad och jag insåg inte att det skulle ta så snabbt. Trodde det skulle dröja minst en timme med intensiv smärta innan krystningsarbetet kom igång. Jag mindes att jag fick ett sms från syrran kl 12:35 där hon frågade när tidigast hon kunde komma på besök. Jag hade berättat att jag var på förlossningen. Jag mindes bara att efter den tiden slängde jag min telefon på fåtöljen bredvid mig för att undvika att den hamnade i golvet och förstöras. Därefter mindes jag bara att jag hann ta tre gånger på lustgasen innan krystandet började och hon var ute. 
Hej världen! 


I samband med barnafödandet brukar man i kinesisk kultur sitta hemma en månad, vila, sova och äta mycket näringsrik mat där buljongsoppa med ingefära och kyckling en basrätt. Man ska undvika gå ut,endast för att göra läkarbesök. Så Hejdå världen! Vi ses efter ca Lucia!
Upp