Kinafamiljen!

Måndag igen

Hösten är här, semestern är slut för de allra flesta....utom för mig. Är arbetslös och höggravid så jag ser det med vemod att inte ha någonting att se fram emot att göra förutom att söka jobb, städ o matlagning. Dock har jag ltie projekt att fixa imed vi flyttade nyligen. Idag står tvätt och omplantering av blommor på listan. Nästa projekt sortera ut vilka leksaker min dotter inte leker mer. Sedan ett krafttag att ordna det fint i vardagsrummet. Sedan bestämma mig hur hennes rum ska se ut. Den är lite ofärdigt, jag vill skaffa en säng till henne. Vad ska ni hitta på idag kära läsare?

Dagens bästa loppisfynd!

Jag var på limhamns loppis i Malmö. Den är otroligt populär och mycket fynd kan man göra. Folk som bor i Limhamn är mer välbeställda så man kan hitta något. Dagens bästa fynd är ett oöppnat spa kit från amerikanska märket belle&whistle med doften timjan, citrongräs o mynta. Jag betalade bara 50kr för det. Den har en svag doft av mynta, helt i min smak. Jag uppskattar att den kan vara värd ca 350kr i inköpspris.

Lindex Shoppingfrukost!

Idag var det Lindex shoppingfrukost. Det bjöds på bulle med kalkon eller ost samt kaffe. Eftersom Lindex i triangeln Malmö ligger vägg i vägg med Espresso House var det två ur espresso house personal som serverade. Jag valde kalkon och cream cheesebullen. 

Sedan kom det svåra, vad ska jag köpa? Eftersom jag inte behöver nya kläder utan använder allt jag har tills det går hål eller fläckar som inte att få tvätta bort så tänkte jag mer på mitt barn. barnbyxor, strumpor o hårsaker går inte att köpa second hand i hennes storlek utan att de är kassa så det blev det. man fick 25% rabatt på köper och kunde kombinera olika erbjudande. tex nedsatta reaplagg och få ytterligare 25% eller ta tre betala för två o få ytterligare 25% rabatt. Dessutom fick man en gratis mascara o kupong på 20% inför nästa köp.


Upp